e
Banner

Etiketler: kaan gürgenç



Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




Kaan Gürgenç: Kontrat lojistiğinde global dev olacağız



Balnak’ı satın alarak Türkiye’nin en büyük lojistik şirketlerinden biri haline gelen Borusan Lojistik, şimdi gözünü dünyanın en büyük 10 kontrat lojistiği firmasından biri olmaya dikti. Bu hedefe ulaşmanın yeni satın almalarla mümkün olacağını vurgulayan Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, “Her ne kadar şirket satın almanın zorluğunu görsek de, Balnak alımı ile önemli bir tecrübe kazandık. Bu anlamda büyüme stratejimiz içerisinde satın almalar önemli bir pay alacak” dedi.




Borusan Lojistik'te nöbet değişimi: İbrahim Dölen genel müdür oldu


Yayın: 17-02-2016
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç 29 Şubat 2016 itibarı ile görevinden ayrılıyor. Gürgenç’in ayrılmasının ardından göreve Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen atandı.